גלידת דלעת ביתית
גלידת דלעת ביתית היא קינוח צמחוני ללא גלוטן ולקטו-אובו . מנה אחת מכילה 344 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלכם. למתכון הזה מטעם הבית יש 121 מעריצים. אם יש לכם סוכר חום, ג'ינג'ר טחון, שמנת מתוקה וכמה מרכיבים נוספים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח כ -35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת אננס ביתית , וכריכי גלידת ג'ינג'ר סנאפ ודלעת .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את כל החומרים; ערבבו עד להמסת הסוכר. מלאו את גליל מקפיא הגלידה עד שני שלישים; הקפיאו לפי הוראות היצרן.
מקררים את התערובת הנותרת עד להקפאה.
מעבירים לכלי הקפאה; מקפיאים למשך 2-4 שעות לפני ההגשה.