גלידת הבננה / בננה אגוזים הטובה ביותר אי פעם!
גלידת הבננה / בננה אגוזים הטובה ביותר אי פעם! האם ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם חלב, חלב מרוכז, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידות באננן קפואות, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בננות במעבד מזון; מחית עד חלקה.
מערבבים חלב מרוכז ממותק עם תערובת פודינג בקערה גדולה. מערבבים ב מחית בננה, חלב מלא, שמנת מתוקה, וקצפת קצפת קלה עד חלקה. תערובת פודינג צ ' יל במקפיא במשך 1 שעה, מגרד את הצדדים ומערבבים לאחר 30 דקות.
יוצקים את התערובת הצוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות. מערבבים בעדינות שקדים.
להעביר גלידה למיכל פלסטיק אחד או שניים ליטר; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק חותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.