גלידת הים הדרומי עם סלסה מתוקה-חום וטוגני קינמון
המתכון גלידת הים הדרומי עם Salsan חום מתוק וטוגנים קינמון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1814 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, טורטיות קמח בגודל של טאקו, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו דגים עם סלסה בים הדרומי, מחבת הים הדרומי, ו South Seas Chicken And Bananas (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
קליפת ליים באח בקערה גדולה; לסחוט מיץ מ סיד ולשלב עם קליפה מגוררת. מערבבים מנגו קצוץ הבא 6 מרכיבים. מכסה סלסה, וצינה 2 שעות.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה.
מברשת 1 צד של טורטיות עם חמאה מומסת; לחתוך כל אחד ל 8 טריזים או צורות דקורטיביות באמצעות חותך עוגיות. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום ומפזרים באופן שווה בתערובת סוכר.
אופים ב 400 במשך 7 עד 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב.
תערובת גלידה כפית לתוך 8 קערות; העליון באופן שווה עם תערובת סלסה, ומגישים עם טוגנים קינמון.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו רוטב צ ' ילי של יו מתוק.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "