קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

גלידת הים הדרומי עם סלסה מתוקה-חום וטוגני קינמון

גלידת הים הדרומי עם סלסה מתוקה-חום וטוגני קינמון
המתכון גלידת הים הדרומי עם Salsan חום מתוק וטוגנים קינמון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1814 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, טורטיות קמח בגודל של טאקו, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו דגים עם סלסה בים הדרומי, מחבת הים הדרומי, ו South Seas Chicken And Bananas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
קליפת ליים באח בקערה גדולה; לסחוט מיץ מ סיד ולשלב עם קליפה מגוררת. מערבבים מנגו קצוץ הבא 6 מרכיבים. מכסה סלסה, וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מברשת 1 צד של טורטיות עם חמאה מומסת; לחתוך כל אחד ל 8 טריזים או צורות דקורטיביות באמצעות חותך עוגיות. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום ומפזרים באופן שווה בתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים ב 400 במשך 7 עד 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תערובת גלידה כפית לתוך 8 קערות; העליון באופן שווה עם תערובת סלסה, ומגישים עם טוגנים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צ ' יפסצ ' יפס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
Dientes De AjoDientes De Ajo
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מגישים באופן מיידי.
8
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו רוטב צ ' ילי של יו מתוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "