גלידת וניל עם ציפוי אננס
סורבה וניל עם ציפוי אננס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סירופ תירס, שעועית וניל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סורבה אוכמניות ווניל שעועית, סורבה שעועית דובדבן ווניל, ו סורבה אוכמניות ווניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סורבה, לשלב 4 כוסות מים, 1 כוס סוכר, וסירופ תירס קל בסיר בינוני; להביא לרתיחה על חום גבוה. מבשלים 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך קערה בינונית.
מוסיפים שעועית וניל ומיץ לימון טרי.
יוצקים תערובת סוכר חם על תערובת וניל; מערבבים היטב עם מקצף. לכסות ולהירגע לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא במשך 4 שעות או עד המשרד.
כדי להכין ציפוי, לשלב רום כהה, מים, סוכר, וג ' ינג ' ר בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת רום על אננס; צמרמורת 1 שעה.