גלידת חלב-חמאה
גלידת חלב-חמאה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת מתוקה, קרם פרש, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 28%. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לבנדר טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני כבד.
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף קרם חם לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לסיר ומערבבים כל הזמן על אש בינונית-נמוכה עד פודינג עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 3 דקות (לא להרתיח).
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לקערה נקייה. מגניב לטמפרטורת החדר.
לטאטא בחמאה, קרם פרש, מיץ לימון ומלח. רפרפת צ ' יל עד קור.
עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר גלידה למכולות; לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: גלידה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
* נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.