גלידת חלמונה
גלידת ליקר ביצים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 976 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רום, סוכר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.
הוראות
מביאים חלב ומלח לרתיחה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום מתון.
לטאטא יחד חלמונים וסוכר בקערה, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה 1/4 כוס חלב חם, לטאטא.
מוסיפים את תערובת חלמון לחלב שנותר במחבת בזרם איטי, מטאטא, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מעובה מעט, מעילים בחזרה של כף, ואוגרים 79° על מדחום, 3 עד 5 דקות. מיד לשפוך דרך מסננת בסדר רשת להגדיר לתוך קערה נקייה ומערבבים שמנת, רום, וניל, אגוז מוסקט. פודינג צ ' יל, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 2 שעות. לרכך מעט במקרר לפני ההגשה, על 20 דקות.
* פודינג יכול להיות מקורר עד 1 יום.* גלידה יכולה להתבצע 1 שבוע קדימה.