קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

גלידת חלמונה

גלידת חלמונה
גלידת ליקר ביצים היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, חלב, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה של מערבל לעמוד להכות יחד את חלמונים וסוכר עד החלמונים להבהיר בצבע והסוכר הוא מומס לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת השמנת הכבדה ולהביא רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם. הפחת את החום לנמוך ומזג בתערובת הביצה. מבשלים עד התערובת רק מתחיל להתעבות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מהחום, מערבבים את אגוז מוסקט, בורבון ורום.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
דבש הדריםדבש הדרים
5
יוצקים לתוך קערה ערבוב בינוני ולהגדיר במקרר. צנן את התערובת במקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 40 מעלות F, ערבוב מדי פעם. לאחר הצטננות, תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מניחים במיכל אטום ולשים במקפיא במשך 2 שעות לפני ההגשה