קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת יין קינוחים בסיסית

גלידת יין קינוחים בסיסית
גלידת יין קינוח בסיסית עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 480 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, חצי חצי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו איך להכין גלידה ללא נטישה.

הוראות

1
במחבת 2-3 ליטר, מערבבים חלב, חצי וחצי וסוכר. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד תערובת רק מתחיל קיטור בועות טופס על פאן קצה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה, לטאטא על 1/3 של תערובת חלב חם לביצים, ולאחר מכן לחזור תערובת למחבת. לבשל, ערבוב, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל כפית מתכת עם שכבה חלקה, קטיפתי, על 20 דקות. מיד, להגדיר מחבת במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד פודינג הוא מעט קריר, על 10 דקות, או עד קר, כ -30 דקות. או לכסות ולצנן פודינג מגניב לפחות 3 או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים יין עם פודינג ויוצקים לתוך מיכל מקפיא גלידה 1 ליטר או גדול יותר (צילינדר בקירור עצמי או קפוא, או להשתמש 8 חלקים כתוש קרח 1 חלק מלח).
מרכיבים שתצטרך
1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
להקפיא על פי הוראות היצרן או עד dasher קשה להפוך.
5
מגישים גלידה קפואה רכה. או, אם עושים קדימה, לארוז גלידה במיכל מקפיא להקפיא אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1
מוסיפים 2 כפיות קליפת תפוז מגוררת לתערובת חלב לפני החימום. כדי פודינג מקורר, להוסיף 1 כוס יין מוסקט כתום. כאשר התערובת קפואה חלקית, מוסיפים 4 אונקיות קצוצות דק מריר או חצי שוקולד, ואז ממשיכים לפי ההוראות. עושה על 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
מוסקטומוסקטו
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
לכל 1/2-הגשה גביע: 198 cal., 39% (77 cal.) משומן; 1g חלבון; 6g שומן (6g שבת.); 27g carbo (0g סיבים); 45mg נתרן; 67mg chol.
1
מוסיפים 1/2 כפית קינמון טחון 1 שעועית וניל פיצול (על 4 ב. ארוך) לתערובת חלב לפני חימום.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
הסר שעועית וניל מן פודינג מקורר; לגרד זרעים חינם ולהחזיר אותם פודינג יחד עם כוס 1 נמל. עצור לפי ההוראות. עושה 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
יציאהיציאה
3
לכל 1/2-הגשה: 230 cal.* 31% (71 cal.) משומן; 2g חלבון; 9g שומן (3g שבת.); 27g carbo (0g סיבים); 68mg נתרן; 100mg chol.
1
להוסיף 1 כף זנגביל טחון לתערובת חלב לפני חימום.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
יוצקים פודינג מקורר דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך ג ' ינג ' ר. מערבבים ב 1/2 כוס שרי קרם ו 1/3 כוס ג ' ינג ' ר מגובש. עצור לפי ההוראות. עושה 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קרם שריקרם שרי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לכל 1/2-הגשה גביע: 241 cal., 29% (71 cal.) משומן; 2g חלבון; 9g שומן (3g שבת.); 34g carbo (0g סיבים); 73mg נתרן; 100mg chol.