גלידת יין קינוחים בסיסית
גלידת יין קינוח בסיסית עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 480 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, חצי חצי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו איך להכין גלידה ללא נטישה.
הוראות
במחבת 2-3 ליטר, מערבבים חלב, חצי וחצי וסוכר. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד תערובת רק מתחיל קיטור בועות טופס על פאן קצה.
בקערה, לטאטא על 1/3 של תערובת חלב חם לביצים, ולאחר מכן לחזור תערובת למחבת. לבשל, ערבוב, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל כפית מתכת עם שכבה חלקה, קטיפתי, על 20 דקות. מיד, להגדיר מחבת במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד פודינג הוא מעט קריר, על 10 דקות, או עד קר, כ -30 דקות. או לכסות ולצנן פודינג מגניב לפחות 3 או עד 24 שעות.
מערבבים יין עם פודינג ויוצקים לתוך מיכל מקפיא גלידה 1 ליטר או גדול יותר (צילינדר בקירור עצמי או קפוא, או להשתמש 8 חלקים כתוש קרח 1 חלק מלח).
להקפיא על פי הוראות היצרן או עד dasher קשה להפוך.
מגישים גלידה קפואה רכה. או, אם עושים קדימה, לארוז גלידה במיכל מקפיא להקפיא אטום עד 1 שבוע.
מוסיפים 2 כפיות קליפת תפוז מגוררת לתערובת חלב לפני החימום. כדי פודינג מקורר, להוסיף 1 כוס יין מוסקט כתום. כאשר התערובת קפואה חלקית, מוסיפים 4 אונקיות קצוצות דק מריר או חצי שוקולד, ואז ממשיכים לפי ההוראות. עושה על 6 כוסות.
לכל 1/2-הגשה גביע: 198 cal., 39% (77 cal.) משומן; 1g חלבון; 6g שומן (6g שבת.); 27g carbo (0g סיבים); 45mg נתרן; 67mg chol.
מוסיפים 1/2 כפית קינמון טחון 1 שעועית וניל פיצול (על 4 ב. ארוך) לתערובת חלב לפני חימום.
הסר שעועית וניל מן פודינג מקורר; לגרד זרעים חינם ולהחזיר אותם פודינג יחד עם כוס 1 נמל. עצור לפי ההוראות. עושה 4 כוסות.
לכל 1/2-הגשה: 230 cal.* 31% (71 cal.) משומן; 2g חלבון; 9g שומן (3g שבת.); 27g carbo (0g סיבים); 68mg נתרן; 100mg chol.
להוסיף 1 כף זנגביל טחון לתערובת חלב לפני חימום.
יוצקים פודינג מקורר דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך ג ' ינג ' ר. מערבבים ב 1/2 כוס שרי קרם ו 1/3 כוס ג ' ינג ' ר מגובש. עצור לפי ההוראות. עושה 4 כוסות.
לכל 1/2-הגשה גביע: 241 cal., 29% (71 cal.) משומן; 2g חלבון; 9g שומן (3g שבת.); 34g carbo (0g סיבים); 73mg נתרן; 100mg chol.