גלידת לבנדר
גלידת לבנדר יכולה להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל קינוח המגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 383 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלמונים, סוכר, שמנת מתוקה כבדה ופרחי לבנדר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 18%, וזה די רע. גלידת לבנדר, גלידת לבנדר, ו גלידת לבנדר טבעונית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן מחממים חצי וחצי עד 175 זוגות.
מסירים מהאש; מוסיפים לבנדר. מכסים ותלולים למשך 20 דקות. זן, להשליך לבנדר.
מחזירים לאש; מערבבים פנימה סוכר עד להמסה.
הקציפו כמות קטנה מהתערובת החמה לחלמונים. להחזיר את כל למחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 מופרדים ומצפים את גב כף המתכת.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת התבנית בקערת מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה קצפת. לחץ על נייר שעווה על פני פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מילוי גליל מקפיא גלידה; להקפיא לפי הוראות היצרן. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים לכלי מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti
שרי שמנת, יין אדום ושרי הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.