גלידת לחם זוקיני
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 380 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, כוסברה, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-150 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחם קישואים w / גבינת שמנת-ציפוי שמנת חמוצה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו לחם זוקיני שוקולד ללא נטישה גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני, ואז מוסיפים קישואים עם 1/4 כפית מלח ומבשלים עד שזה מופחת באופן משמעותי בנפח, יוצר משחה רופפת, והוא משחימים מעט על הקצוות.
העברת תערובת לבלנדר ולהוסיף תבלינים, מלח שנותר, ושמנת. להתמזג על גבוה במשך שתי דקות עד צורות פירה חלקה מאוד. לנקות את הסיר ולטפטף יחד חלמונים ביצה וסוכר במחבת עד חיוור בצבע מעובה מעט, ואז לאט לשפוך תערובת קישואים דרך מסננת רשת בסדר למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג מעילים את הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
מסננים פודינג לתוך מיכל אטום, ואז מערבבים בירה ווניל. צ ' יל בן לילה, ולאחר מכן נטישה במכונת גלידה למחרת על פי הוראות היצרן.