קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

גלידת ליים מפתח

גלידת ליים מפתח
גלידת ליים מפתח עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 2 . מנה אחת מכילה 1041 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. 42 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. קיץ יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, ביצים, חצי וחצי שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מקדמיה מפתח ליים פאי, 3 1/2 אינץ מיניאטורי מפתח ליים פשטידות, ו מפתח ליים הצוהר צ'ילה ג' לטו: כיצד להשתמש צ'ילי צ' ילי.

הוראות

1
מקציפים יחד את הביצים, החלמונים, הסוכר, מיץ הליים וגרידת הלימון בסיר על אש בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים ברציפות את תערובת הביצים בכף עץ עד להסמכה, 7 עד 8 דקות. התערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מסירים מהאש, ומערבבים פנימה את החצי והחצי עד לקבלת תערובת חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה מעל קערה נקייה. מכסים ומקררים את התערובת במקרר, תוך ערבוב מדי פעם, עד קריר, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים את התערובת המצוננת ליצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן עד שהיא מגיעה לעקביות "הגשה רכה".
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
מעבירים גלידה למיכל פלסטיק עם מכסה של ליטר אחד או שניים; מכסים את המשטח בניילון ואוטמים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריך להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות