גלידת לימון ורבנה
גלידת לימון ורבן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 181 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 20 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלמונים, חצי-חצי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, גלידת לימון ורבן, ו גלידת לימון ורבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, חצי וחצי, לימון ורבנה, וסוכר בסיר בינוני, כבד על חום בינוני גבוה.
תערובת חלב חום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה המחבת (לא להרתיח).
הסר מהחום; תן לעמוד 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
מניחים חלמונים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם חלמונים, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים תערובת חלמון ותערובת חלב נותרת למחבת. לבשל פודינג מעל חום בינוני 5 דקות או עד רשם מדחום 160, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים פודינג למקפיא יכול של מקפיא גלידה חשמלית; להקפיא על פי הוראות היצרן.