קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גלידת מנטה

גלידת מנטה
גלידת מנטה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 679 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמונים ביצה, חצי וחצי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה.

הוראות

1
יוצקים את חצי וחצי לסיר כבד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הסוכר ומערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. בקערה נפרדת, לנצח את החלמונים עד שהם צהובים בהירים בצבע. מזג את החלמונים על ידי טפטוף איטי על 2 כוסות של תערובת חצי וחצי חם תוך לטאטא במהירות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את תערובת חלמון ביצה מחוסמת לתוך הסיר, לטאטא בעדינות כפי שאתה מוסיף אותו. מבשלים על אש נמוכה עד שהוא מקבל עבה מאוד, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה עם כף או מרית כדי לכפות אותו בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את השמנת הכבדה, ואז מערבבים לשלב. מערבבים וניל. מכסים ומקררים את התערובת עד שהיא לגמרי מגניבה. להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראותיו. לאחר השלמת המחזור, מערבבים את מנטה קצוצה או אנדים מנטה ומיד להעביר מיכל מקפיא במקום במקפיא. כמה שעות לאחר מכן, לפתוח את המיכל ומערבבים שוב כדי לוודא את הממתקים מופצים. להקפיא עוד 24 שעות או עד קפוא קשה ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
Andes מנטהAndes מנטה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה