קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

גלידת משמש

גלידת משמש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו סורבה משמש קוקוס, סורבה משמש נוצץ, ו סורבה משמש קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סוכר, 1 פאונד משמשים, 3/4 כוסות יין, ו 2 כוסות מים abooil בסיר בינוני. Reduceheat ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משמשים הם מאוד רך, 10-15minutes.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
העברת תערובת משמש כדי blenderand purée עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
4
הוסף תערובת מים toapricot כך שהוא מודד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
העברת תערובת לצלחת רדודה גדולה. להקפיא עד מוצק, לפחות 4 שעות.
6
כדי לשרת, לגרוף סורבה לתוך coupeglasses או קערות העליון עם פרוסות moreapricot וכמה יין מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
למנה: 140 קלוריות, 1 שומן g, 1 סיבים g
8
בתיאבון