גלידת משמש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו סורבה משמש קוקוס, סורבה משמש נוצץ, ו סורבה משמש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סוכר, 1 פאונד משמשים, 3/4 כוסות יין, ו 2 כוסות מים abooil בסיר בינוני. Reduceheat ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משמשים הם מאוד רך, 10-15minutes.
העברת תערובת משמש כדי blenderand purée עד חלקה.
הוסף תערובת מים toapricot כך שהוא מודד 4 כוסות.
העברת תערובת לצלחת רדודה גדולה. להקפיא עד מוצק, לפחות 4 שעות.
כדי לשרת, לגרוף סורבה לתוך coupeglasses או קערות העליון עם פרוסות moreapricot וכמה יין מבעבע.
למנה: 140 קלוריות, 1 שומן g, 1 סיבים g