קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

גלידת משמש

גלידת משמש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו סורבה משמש קוקוס, סורבה משמש נוצץ, ו סורבה משמש קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סוכר, 1 פאונד משמשים, 3/4 כוסות יין, ו 2 כוסות מים abooil בסיר בינוני. Reduceheat ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משמשים הם מאוד רך, 10-15minutes.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
העברת תערובת משמש כדי blenderand purée עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
4
הוסף תערובת מים toapricot כך שהוא מודד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
העברת תערובת לצלחת רדודה גדולה. להקפיא עד מוצק, לפחות 4 שעות.
6
כדי לשרת, לגרוף סורבה לתוך coupeglasses או קערות העליון עם פרוסות moreapricot וכמה יין מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
למנה: 140 קלוריות, 1 שומן g, 1 סיבים g
8
בתיאבון