קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

גלידת משמש

גלידת משמש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו סורבה משמש קוקוס, סורבה משמש נוצץ, ו סורבה משמש קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סוכר, 1 פאונד משמשים, 3/4 כוסות יין, ו 2 כוסות מים abooil בסיר בינוני. Reduceheat ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משמשים הם מאוד רך, 10-15minutes.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
העברת תערובת משמש כדי blenderand purée עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
4
הוסף תערובת מים toapricot כך שהוא מודד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
העברת תערובת לצלחת רדודה גדולה. להקפיא עד מוצק, לפחות 4 שעות.
6
כדי לשרת, לגרוף סורבה לתוך coupeglasses או קערות העליון עם פרוסות moreapricot וכמה יין מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
למנה: 140 קלוריות, 1 שומן g, 1 סיבים g
8
בתיאבון