קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

גלידת סוכריית חמאה Boozy

גלידת סוכריית חמאה Boozy
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: בייגלה מצופה שוקולד חמאת בוטנים Cupcakes עם זיגוג Butterscotch Boozy, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר כבד תחתית על חום בינוני ומבשלים עד הקצפת שוככת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים סוכר ומערבבים למעיל עם חמאה, מגבירים את החום לגבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תערובת סוכר מתחיל להחשיך וחמאה מריחה מעט אגוזים, על 2 דקות. במהירות להקציף בשמנת, דואג לצפות אדים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להקציף עד הסוכר משולב באופן מלא לתוך שמנת ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד חלב וחלמון ביצה עד בשילוב טוב. מצקת בתערובת שמנת חמה על 1/2 כוס בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד הצד של הקערה חם למגע, פעמיים או שלוש פעמים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מצקתמצקת
5
יוצקים את התוכן של קערת ערבוב בחזרה לסיר, לטאטא כל הזמן עד תערובת ביצה משולבת באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
לבשל תערובת על חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הסר מחום ומתח לתוך מיכל אטום.
8
מערבבים בוויסקי, ולאחר מכן מלח לפי הטעם במרווחים רבע כפית. רמת המלחות תלויה בך, אבל פודינג חם צריך לטעום מעט מלוח יותר מאשר הגלידה המוגמרת הרצויה. מכסה מיכל וצינה לילה, או לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
וויסקי.וויסקי.
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
10
העברת גלידת churned למכולה אטומה וצינה במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת