גלידת סוכריית חמאה Boozy
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: בייגלה מצופה שוקולד חמאת בוטנים Cupcakes עם זיגוג Butterscotch Boozy, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר כבד תחתית על חום בינוני ומבשלים עד הקצפת שוככת.
מוסיפים סוכר ומערבבים למעיל עם חמאה, מגבירים את החום לגבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תערובת סוכר מתחיל להחשיך וחמאה מריחה מעט אגוזים, על 2 דקות. במהירות להקציף בשמנת, דואג לצפות אדים.
להקציף עד הסוכר משולב באופן מלא לתוך שמנת ולהסיר מחום.
בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד חלב וחלמון ביצה עד בשילוב טוב. מצקת בתערובת שמנת חמה על 1/2 כוס בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד הצד של הקערה חם למגע, פעמיים או שלוש פעמים.
יוצקים את התוכן של קערת ערבוב בחזרה לסיר, לטאטא כל הזמן עד תערובת ביצה משולבת באופן מלא.
לבשל תערובת על חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי.
הסר מחום ומתח לתוך מיכל אטום.
מערבבים בוויסקי, ולאחר מכן מלח לפי הטעם במרווחים רבע כפית. רמת המלחות תלויה בך, אבל פודינג חם צריך לטעום מעט מלוח יותר מאשר הגלידה המוגמרת הרצויה. מכסה מיכל וצינה לילה, או לפחות 6 שעות.
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
העברת גלידת churned למכולה אטומה וצינה במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.