גלידת סנדיי פיצה
המתכון גלידת גלידה פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 3353 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 178 גרם שומן. לך לחנות ותביא שוקולד, בייגלה, דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בבייגלה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בייגלה חמאת בוטנים כקינוח. זה מושלם עבור קיץ. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לבנדר טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות סיר פיצה עגול 14 אינץ ' עמוק.
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה והשוקולד. מיקרוגל על גבוה, במרווחים של 30 שניות, ערבוב בין כל אחד, עד השוקולד נמס וחלק, על 1 דקה 30 שניות בסך הכל.
בקערה גדולה, לנצח את הסוכר והביצים במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פלאפי. בהדרגה לנצח את הקמח והמלח. מערבבים בתמצית השוקולד והוניל המותכת.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ואופים עד שקיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי, 16 עד 18 דקות.
מורחים את הגלידה הריכה באופן שווה על פני הבראוני המקורר, לקצוות של המחבת. להקפיא במשך 2 שעות או עד 2 ימים.
למעלה הפיצה עם ציפוי גלידה בטעם קרמל, קוקוס קלוי, דובדבנים, ציפוי בטעם פאדג ' חם, בוטנים, בייגלה, פטל, ציפוי גלידה בטעם תות וקצפת.