גלידת עוגת פירות
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים, משמשים, צימוקים וג ' ינג ' ר בקערה ומוסיפים 3/4 כוס רום. מערבבים כדי להטביע פירות, לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת להשרות בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות.
בסיר כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר חום, allspice, ו ציפורן עד בשילוב היטב. לאט להוסיף שמנת וחלב, לטאטא כל הזמן, ולהגדיר סיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג עבה טפסים על הגב של כף אבל אצבע סחוב משאיר קו נקי, 5 עד 7 דקות.
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום ומערבבים רום, גרידת תפוז, ומלח בהדרגה לפי הטעם. כיסוי וצינה לילה.
למחרת, טוסט פקאן ושקדים, ולאחר מכן להעביר למקפיא. מסננים תערובת פירות יבשים, הזמנת רום שנותר לשימוש נוסף (קוקטיילים סיידר תפוחים, כדי להתחיל). פירות קרים במקפיא.
נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר מיכל אטום מסוגל להחזיק לפחות 7 כוסות, ומערבבים במהירות פירות ואגוזים עד בשילוב היטב. צינה במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה.