קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

גלידת ערמונים עם רוטב גרנד מרנייה שוקולד

גלידת ערמונים עם רוטב גרנד מרנייה שוקולד
מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. אם $ 3.82 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת ערמונים עם רוטב גרנד מרנייה שוקולד יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור קיץ. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד מריר איכותי, חלב, וניל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: רוטב חמוציות Grand Marnier, רוטב חמוציות Grand Marnier, ו עוגת דלעת הדרים עם קרם גרנד מרנייה.

הוראות

1
דק קוצצים ערמונים ומבשלים עם 1 1/4 כוסות חלב בבית רתיחה חשופה בסיר כבד גדול, חשוף, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. Purée בבלנדר עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
2
להביא שמנת הנותרים 1 3 / 4 חלב רק כדי להתבשל בסיר כבד ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
היכו יחד חלמונים וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור תערובת יוצר סרט כאשר מקצף מורמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
להקציף 1/3 של תערובת שמנת חמה לתוך תערובת חלמון כדי למזג, ואז לטאטא תערובת חלמון לתוך תערובת קרם הנותרים. 3
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
לטאטא פירה ערמונים ומלח, ולאחר מכן להוסיף גרידה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד אוגרי תערובת 77° על מדחום מיידי לקרוא (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מקציףמקציף
6
מיד לשפוך פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערת מתכת נקייה ומערבבים וניל. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וחביצה קרה, ערבוב מדי פעם. צ ' יל, משטח מכוסה בנייר שעווה, עד קר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ונילוניל
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
7
להקפיא פודינג במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
קרחקרח
1
להביא קרם רק לרתיחה בסיר כבד על חום מתון ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים שוקולד וחמאה, מקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להקציף בגרנד מרנייה.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מגישים גלידה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
רוטברוטב
1
פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג