גלידת ערמונים עם רוטב גרנד מרנייה שוקולד
מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. אם $ 3.82 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת ערמונים עם רוטב גרנד מרנייה שוקולד יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור קיץ. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד מריר איכותי, חלב, וניל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: רוטב חמוציות Grand Marnier, רוטב חמוציות Grand Marnier, ו עוגת דלעת הדרים עם קרם גרנד מרנייה.
הוראות
דק קוצצים ערמונים ומבשלים עם 1 1/4 כוסות חלב בבית רתיחה חשופה בסיר כבד גדול, חשוף, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. Purée בבלנדר עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
להביא שמנת הנותרים 1 3 / 4 חלב רק כדי להתבשל בסיר כבד ולהסיר מן החום.
היכו יחד חלמונים וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור תערובת יוצר סרט כאשר מקצף מורמים.
להקציף 1/3 של תערובת שמנת חמה לתוך תערובת חלמון כדי למזג, ואז לטאטא תערובת חלמון לתוך תערובת קרם הנותרים. 3
לטאטא פירה ערמונים ומלח, ולאחר מכן להוסיף גרידה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, רק עד אוגרי תערובת 77° על מדחום מיידי לקרוא (לא להרתיח).
מיד לשפוך פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערת מתכת נקייה ומערבבים וניל. מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וחביצה קרה, ערבוב מדי פעם. צ ' יל, משטח מכוסה בנייר שעווה, עד קר, לפחות 3 שעות.
להקפיא פודינג במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
להביא קרם רק לרתיחה בסיר כבד על חום מתון ולהסיר מחום.
מוסיפים שוקולד וחמאה, מקציפים עד חלקה.
פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות.