קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות2
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת פאי אפרסק (טבעוני)

גלידת פאי אפרסק (טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת עוגת אפרסק (טבעוני). המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 1310 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-353 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ריבת אפרסק, מיץ לימון, 2 קרום עוגה קלאסי יחיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לבנדר טבעונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום, מחממים מראש את התנור ל-325ºF וממפים גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או פיסת נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים בצק העוגה שלך על 1 / 8 של אינץ ' עובי, פחות או יותר של מלבן אפילו. באמצעות חותך פיצה או סכין חדה מאוד, לחתוך את הבצק לחתיכות מרובע 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה, ומעבירים בעדינות עם ריבועי הקרום למעיל.מסדרים את הריבועים בשכבה זוגית על גיליון האפייה מוכן שלך, ואופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בואו להתקרר לחלוטין.עבור בסיס הגלידה, לשלוף את הבלנדר שלך ולהוסיף את האפרסקים( בורות הוסרו), חלב קוקוס, סוכר, קורנפלור, arrowroot, ומלח למכולה. מחית על גבוה, עד חלקה לחלוטין ואז לעבור דרך מסננת בסדר כדי להבטיח שלא נותרו חתיכות של פירות ללא הפרעה בבסיס הסופי, אם באמצעות מכונה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ArrowrootArrowroot
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את פירה אפרסק וקוקוס לתוך סיר בינוני ומבשלים על התנור על חום בינוני. מערבבים לעתים קרובות כדי לוודא ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים עוד דקה, ואז להסיר מהחום. מערבבים בוניל.Chill ביסודיות במקרר, לפחות 3 שעות, לפני חביצה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.למערבולת הריבה, מיקרוגל הריבה במשך 15 עד 30 שניות, רק כדי לשחרר אותו קצת בלי לקבל את זה חם מדי. מערבבים במים ומיץ לימון, ערבוב עד חלקה ו pourable.לאחר הגלידה סיימה חביצה אבל הוא עדיין רך, להעביר כמה כפות בכל פעם מיכל אוויר חזק, לטפטף חלק הריבה ומפזר קומץ של חתיכות קרום על כל תוספת. מערבבים קלות את הכל יחד, כדי שיש את הריבה לאורך אבל לא לערבב אותו לחלוטין. כאשר תערובת-ins נראה הופץ פחות או יותר באופן שווה, לכסות ולאחסן במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תן לנוח לפחות 4 שעות כדי לחזק עוד לפני ההגשה.