גלידת פאי אפרסק (טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת עוגת אפרסק (טבעוני). המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 1310 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-353 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ריבת אפרסק, מיץ לימון, 2 קרום עוגה קלאסי יחיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לבנדר טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום, מחממים מראש את התנור ל-325ºF וממפים גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או פיסת נייר קלף.
מרדדים בצק העוגה שלך על 1 / 8 של אינץ ' עובי, פחות או יותר של מלבן אפילו. באמצעות חותך פיצה או סכין חדה מאוד, לחתוך את הבצק לחתיכות מרובע 1 אינץ'.
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה, ומעבירים בעדינות עם ריבועי הקרום למעיל.מסדרים את הריבועים בשכבה זוגית על גיליון האפייה מוכן שלך, ואופים במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
בואו להתקרר לחלוטין.עבור בסיס הגלידה, לשלוף את הבלנדר שלך ולהוסיף את האפרסקים( בורות הוסרו), חלב קוקוס, סוכר, קורנפלור, arrowroot, ומלח למכולה. מחית על גבוה, עד חלקה לחלוטין ואז לעבור דרך מסננת בסדר כדי להבטיח שלא נותרו חתיכות של פירות ללא הפרעה בבסיס הסופי, אם באמצעות מכונה נמוכה.
יוצקים את פירה אפרסק וקוקוס לתוך סיר בינוני ומבשלים על התנור על חום בינוני. מערבבים לעתים קרובות כדי לוודא ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים עוד דקה, ואז להסיר מהחום. מערבבים בוניל.Chill ביסודיות במקרר, לפחות 3 שעות, לפני חביצה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.למערבולת הריבה, מיקרוגל הריבה במשך 15 עד 30 שניות, רק כדי לשחרר אותו קצת בלי לקבל את זה חם מדי. מערבבים במים ומיץ לימון, ערבוב עד חלקה ו pourable.לאחר הגלידה סיימה חביצה אבל הוא עדיין רך, להעביר כמה כפות בכל פעם מיכל אוויר חזק, לטפטף חלק הריבה ומפזר קומץ של חתיכות קרום על כל תוספת. מערבבים קלות את הכל יחד, כדי שיש את הריבה לאורך אבל לא לערבב אותו לחלוטין. כאשר תערובת-ins נראה הופץ פחות או יותר באופן שווה, לכסות ולאחסן במקפיא.
תן לנוח לפחות 4 שעות כדי לחזק עוד לפני ההגשה.