גלידת פאי בטטה
גלידת עוגת בטטה יכולה להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, בצק עוגה, תבלין פשטידת דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קערה גדולה במקפיא.
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 45 דקות או עד מתרכך.
חותכים את בצק העוגה לשניים.
מניחים חצי בצק על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול; שומרים את הבצק שנותר לשימוש נוסף.
אופים בצק ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל. לשבור את הקרום לחתיכות קטנות.
מניחים בטטות, סוכר ותבלינים בקערה; מחית עם מזלג עד מעורבב היטב. עם מרית גומי או מערבל לעמוד, לשלב תערובת בטטה, חתיכות piecrust, גלידה מרוכך בקערה צוננת. מכסים וקופאים לעקביות הרצויה.