גלידת פאי לימון
גלידת פאי לימון דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מספק כ 20 מנות . זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך קרקרים בגסות, חלב מרוכז וחצי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת לימון שמנת.
הוראות
מגררים גרידת לימונים שווה 1 כף.
חותכים לימונים במחצית; לסחוט מיץ מלימונים לתוך כוס מדידה שווה 1/2 כוס.
להקציף יחד חצי וחצי, חלב מרוכז ממותק, ומיץ לימון.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים עשויים להשתנות.) מערבבים פירורי קרקר גרהם וגרידת לימון; להעביר מיכל אטום. להקפיא 2 שעות לפני ההגשה.