גלידת פאי פקאן
עוגת פקאן גלידה יכול להיות רק ללא גלוטן וצמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 14. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין גלידה, לשלב 4 כוסות חלב 1 כוס חצי וחצי בסיר גדול, כבד; להביא לרתיחה.
שלב סוכר מגורען 4 חלמונים ביצה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד עבה וחיוור. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת חלמון, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 2 דקות או עד רשם מדחום 160, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן.
כדי להכין מילוי, לשלב סירופ תירס, סוכר חום, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני, כבד, ערבוב היטב עם מקצף.
שלב 1 חצי כוס וחצי, 1/2 כוס חלב, 2 חלמונים ביצה, ערבוב היטב.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת סוכר; מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים מחבת על אש נמוכה; לבשל 12 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בפקאנים, חמאה ווניל.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות מעל מילוי; צמרמורת.
כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; בעדינות לקפל מילוי לתוך גלידה. לכסות להקפיא 1 שעה או עד גלידה היא חברה.
כדי להכין לקישוט, מניחים את הבצק על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה.
חותכים 14 כוכבים עם חותך עוגיות בצורת כוכב (1 אינץ').
מניחים כוכבים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה.
מגישים עם גלידה, אם תרצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות לזייף Cellars מסווגת ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.