גלידת פינה קולדן היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 169 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קוקוס, תמצית קוקוס, קוקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גלידת פינה קולדן, פאי גלידת פינה קולדן, ו גלידת פינה קולדן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים חלמונים סוכר ביצה בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף על תערובת חלב חם רבע לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף שנותר תערובת חלב חם, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
4
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כוס קוקוס הבא 5 מרכיבים. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
5
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה 4 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא. לכסות ולהקפיא לפחות 2 שעות או עד המשרד.