גלידת פיסטוקים עם שומשום לבן
גלידת פיסטוקים עם שומשום לבן יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1846 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 138 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שמנת, שומשום טרי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת קצפת שומשום קראנץ, ו עוגיות פיסטוק עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים זרעי שומשום קלויים טריים בבלנדר על מהירות בינונית במשך 10 שניות, עד שהם מרוסקים בעיקר.
יוצקים בערך 1/2 כוס חלב להתמזג עוד 10 שניות עד צורות להדביק בסדר.
מוסיפים את החלב והקרם הנותרים ומתערבבים גבוה למשך 30 שניות, עד לשלב טוב.
בסיר בינוני כבד תחתית, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד חיוור בצבע מעובה קלות.
יוצקים חלב, מקציפים כדי לשלב, ומבשלים על אש בינונית, שטופים לעתים קרובות, עד רפרפת צורות על הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי. מסננים פודינג לתוך מיכל אטום, לחיצה על מוצקים שומשום כדי לחלץ את כל הנוזל.
מערבבים בגוון כתום ותמצית וניל, ואז מלח לפי הטעם. צמרמורת לפחות 6 שעות או לילה במקרר, ולאחר מכן נטישה למחרת על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, להוסיף פיסטוקים.
העברת גלידת churned למכולה אטומה וצינה במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה. כדי לשרת, העליון כל קערה עם 1 עד 2 כפיות של מולסה רימון.