גלידת פקאן אפרסקים וקלים
גלידת פקאן אפרסקים וקלים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר, מלח שולחן, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, גלידת קוקוס אפרסק עם שקדים קלויים ללקק הטוב ביותר! 2008, ו עוגת גלידה עם מרנג לימון עם קרום פקאן קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף בחלב וקצפת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 10 עד 12 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
להקציף בממרח שעועית וניל. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לבשל אפרסקים וסירופ תירס בסיר קטן על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות. מחית גס, ולתת מגניב 30 דקות. מערבבים תערובת אפרסק לתערובת קרם מקורר.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על תערובת שמנת, וצינה 8 עד 24 שעות.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; להוסיף פקאנים, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 8 עד 9 דקות או עד קלוי וריחני.
הסר מהחום, ומפזרים 1/4 כפית. מלח כשר. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
יוצקים תערובת קרם צונן לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמן עשויים להשתנות.) לפני העברת גלידה מיכל אטום להקפאה נוספת, מערבבים בתערובת פקאן.
* תמצית וניל ניתן להחליף.