קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת פקאן חמאה

גלידת פקאן חמאה
גלידת פקאן חמאה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 5 . מנה אחת מכילה 734 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פקאן, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת חמאת בוטנים כפולה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת חמאת פקאן ברנדי מגלידה Happy Hour.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר כבד קטן על חום בינוני-גבוה. מבשלים על 4 דקות או עד חמאה הופכת חום בהיר ואת מוצקי חלב על החלק התחתון של מחבת לשחרר כתמים חומים. להפריש; תן לעמוד עד רק חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מערבבים חלב, שמנת וסוכר בסיר בינוני על חום בינוני; מביאים לרתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום.
4
מקציפים חלמונים בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה. מוסיפים לאט חמאה חומה עם כתמים לחלמונים, ומכים 2 דקות או עד שהתערובת עבה ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
לאט לאט לשפוך רבע תערובת שמנת חם לתוך תערובת הביצה, ערבוב עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
6
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר הבינוני; מוסיפים את תערובת השמנת החמה הנותרת על אש נמוכה, מערבבים כל הזמן עם מרית עמידה לחום עד שהתערובת מגיעה ל -170 ומעילים קלות את גב המרית. (היזהר לא לתת לרתיחה פודינג או חלמונים ביצה יהיה להתבלבל.) מסננים פודינג לקערה דרך מסננת רשת בינונית. מקררים פודינג 1 שעה או עד צונן; מערבבים בתמציות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
מסננתמסננת
קערהקערה
7
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא 1 1/2 ליטר. מערבבים פקאנים קצוצים, להקפיא תערובת על פי הוראות היצרן. להקפיא 4 עד 6 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן