גלידת פרוזן יוגורט מתוקה וטעימה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת יוגורט קפוא מתוק וחריף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 596 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מיץ לימון, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו גלידת יוגורט עם בננות ורוטב שוקולד, יוגורט קפוא יווני חריף, ו יוגורט קפוא יווני חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני מוסיפים את הדובדבנים, הסוכר ומיץ לימון.
מבשלים עד מופחת הנוזל הוא מעט syrupy, על 8 עד 10 דקות. מערבבים את גרידת הלימון ומסירים מהחום. לגרוף את פרוזן יוגורט לתוך 4 מנות הגשה העליון עם סירופ.
מקשטים עם זנגביל מסוכר ומגישים.
קו מגש עוגיות עם נייר קלף.
שלב 1 כוס מים ו 1 כוס סוכר בסיר בינוני על חום בינוני. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הג ' ינג ' ר. מבשלים כ 5 דקות, ולאחר מכן להסיר את הג ' ינג ' ר למגש העוגיות. בעוד חם, להוסיף 1/4 כוס הסוכר ולזרוק יחד. להפריד את פרוסות זנגביל ומפזרים את הסוכר 1/4 כוס הנותרים. מגניב לפני השימוש.