קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גלידת פרליין שיבולת שועל עם רוטב ברי חם

גלידת פרליין שיבולת שועל עם רוטב ברי חם
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת פרלין שיבולת שועל עם רוטב ברי חם יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אוכמניות או, חלמונים ביצה, ג'ין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידה Parfaits עם רוטב ברי חם, ציפוי ברי חם עבור גלידה, ו חמש דקות עוגת גלידה Vanillan עם קומפוט ברי חם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. קו מעוטר גיליון אפייה עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים שיבולת שועל על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
3
אופים שיבולת שועל עד אור זהוב, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת, כ 7 דקות. מיד לערבב שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים פרלין החוצה על אותו תבנית אפייה. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
לשבור פרלין לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
7
העברה לשקית פלסטיק resealable כבדה. באמצעות פטיש, קילו לחתיכות קטנות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
1
מערבבים חלב, שמנת, סוכר וחלמון ביצה בסיר גדול כבד; להקציף כדי להתמזג. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עד פודינג מתעבה מספיק כדי מעיל כף דק, על 9 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
יוצקים לתוך קערה בינונית. מקררים פודינג עד קר, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים 1 פרלין כוס לתוך פודינג (כיסוי ושמורה הנותרים פרלין לקישוט). הקפאת פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
העברה למכולה, כיסוי, להקפיא. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)
1
שלב את כל החומרים בסיר גדול כבד. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד פירות יער רכים רוטב מתעבה מעט, על 5 דקות. באמצעות גב של מזלג, רסק גס על 3/4 של פירות יער. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם רוטב לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לגרוף גלידה לגביעים. הרוטב החם נגמר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
מפזרים פרלין שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
1
בעת ביצוע קרמל, חשוב לצחצח את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה רטובה כדי לעקור גבישי סוכר שלא התגלגלו, אשר יכול להרוס את סירופ קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף