קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

גלידת קוקוס

גלידת קוקוס
גלידת קוקוס היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 1398 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך ביצים, חלב דל שומן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הקרם, חלב קוקוס, 1/4 כוס הסוכר, חלב יבש ללא שומן, ומלח בסיר בינוני לטאטא עד אבקת החלב מתמוסס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.בינתיים, לטאטא את הביצים, נשאר 1/4 כוס סוכר, וניל בקערה בינונית עד צהוב עבה חיוור בצבע. כאשר תערובת הקרם מוכנה, לאט לטאטא על שליש ממנו לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן כך קרם חם לא לטרוף את הביצים.החזר את תערובת הקרם-ביצה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מתעבה מעט ומצפה את הכף, על 3 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך התערובת, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים את הקוקוס המתפורר לתוך בסיס הגלידה עד incorporated. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של התערובת כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.להקפיא את בסיס הגלידה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק