גלידת קוקוס ללא בישול
גלידה קוקוס ללא בישול דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1249 קלוריות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך מיץ לימון, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, איך לבשל: monggo מבושל (שעועית מונג) עם קרם קוקוס, ו איך לבשל: Adobong sitaw sa gata (חצר ארוכה שעועית אדובו עם קרם קוקוס).
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקנקן 2 ליטר או קערה גדולה עד מעורבב. כיסוי וצינה 30 דקות.
להקציף חלב קוקוס, מיץ לימון, ומלח לתערובת חלב.
יוצקים תערובת חלב לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה חשמלית 1 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים ישתנו.)
הסר מיכל עם גלידה מן מכונת גלידה, ומניח במקפיא 15 דקות.
העברה למכולה אטומה; להקפיא עד המשרד, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מגישים גלידה עם קוקוס קלוי, שוקולד מגולח, או אגוזי מקדמיה קצוצים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו יצרנית גלידת דלי פלסטיק עמיד 4 ליטר יריבה ומכונת יוגורט קפוא אוטומטית Cuisinart & יצרנית סורבה.
הערה: כדי להפוך את הגלידה טרופית, גלידת קוקוס העליון עם בננות פרוסות, פרוסות מנגו, וגושי אננס.