קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון

גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון
גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 860 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך חמאה, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו גלידת קפה וגלידת שוקולד מקסיקנית עם קינמון-צ'יפס טורטיה סוכר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לגלידת הקינמון: בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, משלבים את חצי וחצי וסוכר. מערבבים אותו כדי לשלב ולאפשר להתחמם. לאחר מכן, להוסיף את תמצית וניל ומקלות קינמון. מערבבים את התערובת סביב ולחמם אותו עד שהוא חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את החלמונים לקערה בינונית ומקציפים אותם במרץ עד מעט בהיר יותר בצבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את מקלות הקינמון מתערובת חצי וחצי ולהשליך. לתפוס מצקת של תערובת חצי וחצי חם לטפטף אותו לאט מאוד לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן. זה ימתן את החלמונים כך שהם לא יתערבבו כשהם יתווספו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף עוד מצקת של הנוזל החם, וכאשר הוא מעורבב, יוצקים את תערובת הביצים לאט לתוך המחבת עם תערובת חצי וחצי, ערבוב עם כף. מערבבים ומבשלים אותו עד התערובת היא עבה ציפוי הכף, במשך 2 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערת זכוכית נקייה זן פודינג. אל תדאג אם זה נראה קצת גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה ומערבבים לשלב. לבסוף, לטאטא באדמה קינמון, ולאחר מכן לכסות את הקערה ומקרר עד מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את התערובת מקורר לתוך מכונת גלידה ולעבד על פי ההוראות של המכונה שלך. כאשר הוא סיים churning, זה עדיין יהיה בשלב רך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מעבירים את התערובת למכל מקפיא ומניחים במקפיא עד שהוא קפוא המשרד, במשך כמה שעות.
10
לטוגנים קינמון: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מניחים את הטורטיות על תבנית אפייה ומברישים את שני הצדדים עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מפזרים את שני הצדדים של טורטיות בנדיבות עם תערובת קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
אופים עד חום זהוב פריך, כ 15 דקות, ולאחר מכן לאפשר להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לשבור לחתיכות גדולות ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מגישים את הגלידה עם צ ' יפס קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צ ' יפסצ ' יפס