קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות9
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קפה

גלידת קפה
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, גלידת קפה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1156 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 707 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מלח, קפה טחון, פולי קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. גלידת קפה טבעה בקפה (Affogato Semifredddo Coviglia), גלידת קפה תוצרת בית & הזדמנות לזכות מכונת קפה Keurig + אספקת השנה של תענוג בינלאומי, ו גלידת קפה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חלב תלול עם סוכר, פולי קפה, מלח ושמנת: 
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את החלב, הסוכר, פולי קפה שלמים, מלח, ו 1/2 כוס שמנת בסיר בינוני עד שהוא די חם ומהביל, אבל לא רותח. לאחר התערובת חמה, לכסות, להסיר מהחום, ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הגדר את השמנת שנותרה לתוך קערה מעל אמבט קרח עם מסננת: 
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את כוס 1 הנותרים של שמנת לתוך קערת מתכת בגודל בינוני, להגדיר על קרח מעל קערה גדולה יותר. שים מסננת רשת על הקערות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מזג את החלמונים: לחמם את תערובת חלב וקפה, על חום בינוני, עד שוב חם ומהביל (לא רותח!). בקערה נפרדת, לטאטא את החלמונים יחד. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב וקפה מחומם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן כך חלמוני הביצה הם מזג על ידי חלב חם, אבל לא מבושל על ידי זה. לגרד את החלמונים מחוממים ביצה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לחמם תערובת קפה חלב ביצה עד שהוא מתעבה: מערבבים את תערובת פודינג כל הזמן על חום בינוני עם מרית חסינת חום, שטוח תחתית, גירוד התחתון כפי שאתה מערבב, עד שהתערובת מתעבה ומעייל את המרית, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי ויש לי הציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את פודינג דרך מסננת ומערבבים אותו לתוך השמנת. לחץ על פולי הקפה במסננת כדי לחלץ כמה שיותר טעם הקפה ככל האפשר. אז תשליך את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מערבבים את הקפה וניל טחון דק, ומערבבים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
9
Chill and process in ice cream maker: צנן את התערובת ביסודיות במקרר, ולאחר מכן להקפיא אותו במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.