גלידת קפה הית ' בר
גלידת קפה הית ' בר היא קינוח המגיש 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 3666 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 288 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-603 היו אומרים שזה פגע במקום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש גרגרי קפה מיידיים, מלח, סוכר מגורען, וסוכר חום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת גלידת בר הית, Chewy ג'ינג'ר Snap דלעת-כריכי גלידת קרמל מלוח עם חתיכות בר הית, ו הית בר שוקולד & מאפינס עוגת קפה טופי.
הוראות
מערבבים את החלב, 1 1/2 כוסות הקרם, סוכר, סוכר חום, קפה מיידי, אבקת אספרסו (אם משתמשים), וניל ומלח בסיר בינוני.
מחממים את הבסיס עד שהוא מתחיל קיטור, לטאטא ברציפות.
החלמונים בקערה בינונית. כאשר הבסיס מתחיל קיטור, לשפוך 1/2 כוס מתוך המחבת לתוך חלמוני הביצה, לטאטא מיד. שלב זה מזמני את הביצים כך שהם לא מסתלסלים כאשר מוסיפים אותם לתערובת חלב חם בשלב הבא.
כאשר משולבים לחלוטין, להוסיף את תערובת חלמון בחזרה לתוך שאר הבסיס, וחום עד התערובת מגיעה 77°, או עד שהוא מצפה את הגב של כף.
הסר מיד מחום ויוצקים דרך מסננת רשת דקה.
הוסף את הכוס הנותרת של קרם קר ולתת צמרמורת במשך כמה שעות, רצוי בין לילה.
הכה ברים הית (עדיין בעטיפות שלהם) שוב ושוב עם החלק האחורי של כף עץ, עד שהם נמחצו ביסודיות. (אתה יכול גם לשים את טופי לתוך שקית ניילון או נייר ולעשות את אותו הדבר.)
מניחים חתיכות בר הית לתוך מיכל להקפיא בזמן שאתה מחבץ את הגלידה.
יוצקים את הבסיס לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי ההוראות של יצרן הגלידה שלך.
הסר גלידה ומערבבים חתיכות בר הית.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "