קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות33
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קפה הית ' בר

גלידת קפה הית ' בר
גלידת קפה הית ' בר היא קינוח המגיש 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 3666 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 288 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-603 היו אומרים שזה פגע במקום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש גרגרי קפה מיידיים, מלח, סוכר מגורען, וסוכר חום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת גלידת בר הית, Chewy ג'ינג'ר Snap דלעת-כריכי גלידת קרמל מלוח עם חתיכות בר הית, ו הית בר שוקולד & מאפינס עוגת קפה טופי.

הוראות

1
מערבבים את החלב, 1 1/2 כוסות הקרם, סוכר, סוכר חום, קפה מיידי, אבקת אספרסו (אם משתמשים), וניל ומלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים את הבסיס עד שהוא מתחיל קיטור, לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
החלמונים בקערה בינונית. כאשר הבסיס מתחיל קיטור, לשפוך 1/2 כוס מתוך המחבת לתוך חלמוני הביצה, לטאטא מיד. שלב זה מזמני את הביצים כך שהם לא מסתלסלים כאשר מוסיפים אותם לתערובת חלב חם בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר משולבים לחלוטין, להוסיף את תערובת חלמון בחזרה לתוך שאר הבסיס, וחום עד התערובת מגיעה 77°, או עד שהוא מצפה את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
הסר מיד מחום ויוצקים דרך מסננת רשת דקה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הוסף את הכוס הנותרת של קרם קר ולתת צמרמורת במשך כמה שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
7
הכה ברים הית (עדיין בעטיפות שלהם) שוב ושוב עם החלק האחורי של כף עץ, עד שהם נמחצו ביסודיות. (אתה יכול גם לשים את טופי לתוך שקית ניילון או נייר ולעשות את אותו הדבר.)
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מניחים חתיכות בר הית לתוך מיכל להקפיא בזמן שאתה מחבץ את הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
Heath BarHeath Bar
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
9
יוצקים את הבסיס לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי ההוראות של יצרן הגלידה שלך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
הסר גלידה ומערבבים חתיכות בר הית.
מרכיבים שתצטרך
Heath BarHeath Bar
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "