גלידת קפה עוגת פאדג'
עוגת גלידת קפה פאדג'עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1212 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. גשו לסופר וקנו גלידת קפה, חמאה, קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: S ' mores קפה עוגת גלידה פאדג, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון.
הוראות
כדי להפוך את רוטב פאדג', לשלב שמנת כבדה וסירופ תירס בסיר כבד. מביאים לרתיחה, מסירים מהחום, מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה. להכניס למקרר עד שיתקרר, בערך 45 דקות.
כדי להכין עוגת גלידה, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות c). טוחנים היטב קרקרים ושקדים במעבד מזון או בבלנדר. מערבבים בסוכר.
מוסיפים חמאה ומעבדים עד ליצירת פירורים לחים. הקש תערובת לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' תבנית האביב.
אופים עד הזהב, על 12 דקות. אפשר להתקרר, ולאחר מכן להפיץ 2 כוסות גלידה מרוכך על הקרום. כפית 3/4 כוס רוטב פאדג ' על גלידה. להקפיא עד סט, ואז לחזור על שכבות. לכסות ולהקפיא 8 שעות או לילה. מקררים את שאריות רוטב הפאדג'.
למחרת, מחממים את התנור. לחמם את רוטב הפאדג ' שנותר במיקרוגל או בסיר קטן.
מניחים את מחבת העוגה על סדין עוגיות.
מורחים את קרם המרשמלו על העוגה ומפזרים מרשמלו מיניאטורי למעלה.
מקום תחת broiler עד מרשמלו הם חום עמוק. שחרר עוגה עם סכין ולהסיר צדדים של מחבת.
מגישים מיד עם רוטב פאדג ' מחומם.