קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

גלידת קרם איטלקית

גלידת קרם איטלקית
גלידת Creman איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את החלב והשמנת לסיר גדול וחום בעדינות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה קיטור אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, לטאטא את החלמונים בקערה חסינת חום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את הסוכר והמלח ומקציפים עד חיוורים ומעט רכים. בהדרגה ולאט לאט, יוצקים את החלב החם לתערובת הביצה תוך שטוף ברציפות כדי למנוע את הביצים ערבול. להחזיר את התערובת לסיר ולמקם על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עד פודינג מעילים דק את החלק האחורי של כף עץ. אל תתנו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים בחזרה לתוך הקערה ומניחים בצד במשך כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מקורר לטמפרטורת החדר. לקבלת קירור מהיר יותר, למלא כיור באמצע הדרך עם מים קרים וקרח ומניחים את קערת התערובת בו במשך 20 דקות. לעולם אל תשים את התערובת החמה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לאחר התקרר, מכסים את התערובת ומקררים, באופן אידיאלי בן לילה, אבל לפחות במשך 6 שעות, עד מקורר ביסודיות (לפחות 4°).
6
יוצקים את התערובת הצוננת למכונת גלידה ומחבצים על פי הוראות היצרן. אם ביצוע ביד, ראה את ההוראות בפוסט הקודם.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
כאשר התיבוץ הושלם, להשתמש בכפית או מרית כדי לגרד את הגלידה לתוך מיכל חסין מקפיא עם מכסה. להקפיא עד שהוא מגיע מרקם הסקופ הנכון (לפחות 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.