גלידת קרם איטלקית
גלידת Creman איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את החלב והשמנת לסיר גדול וחום בעדינות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה קיטור אבל לא להרתיח.
בינתיים, לטאטא את החלמונים בקערה חסינת חום עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר והמלח ומקציפים עד חיוורים ומעט רכים. בהדרגה ולאט לאט, יוצקים את החלב החם לתערובת הביצה תוך שטוף ברציפות כדי למנוע את הביצים ערבול. להחזיר את התערובת לסיר ולמקם על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עד פודינג מעילים דק את החלק האחורי של כף עץ. אל תתנו לרתיחה.
יוצקים בחזרה לתוך הקערה ומניחים בצד במשך כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מקורר לטמפרטורת החדר. לקבלת קירור מהיר יותר, למלא כיור באמצע הדרך עם מים קרים וקרח ומניחים את קערת התערובת בו במשך 20 דקות. לעולם אל תשים את התערובת החמה במקרר.
לאחר התקרר, מכסים את התערובת ומקררים, באופן אידיאלי בן לילה, אבל לפחות במשך 6 שעות, עד מקורר ביסודיות (לפחות 4°).
יוצקים את התערובת הצוננת למכונת גלידה ומחבצים על פי הוראות היצרן. אם ביצוע ביד, ראה את ההוראות בפוסט הקודם.
כאשר התיבוץ הושלם, להשתמש בכפית או מרית כדי לגרד את הגלידה לתוך מיכל חסין מקפיא עם מכסה. להקפיא עד שהוא מגיע מרקם הסקופ הנכון (לפחות 2 שעות).