גלידת קרמל וקרם פרש עם אגוזי קשיו
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת קרמל וקרם פרש עם אגוזי קשיו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שעועית וניל, מלח גס כשר, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו פודינג לחם חמאה עם קרם פרש קרמל, בננה קרמל מלוחה עם קרם fraîche גלידה, ו פודינג אורז קרמל עם חמאה חומה וקרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1/2 כוס חלב חלמונים ביצה בקערה בינונית. להביא 1 1/2 כוסות חלב, שמנת, סוכר, ומלח כדי להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה, לטאטא עד הסוכר מתמוסס. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור לסיר אותו. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה מספיק כדי להשאיר את הנתיב על גב כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 6 דקות (לא להרתיח). מסננים פודינג לקערה בינונית.
מניחים מעל קערה גדולה של מי קרח וקריר, ערבוב לעתים קרובות.
להקציף בcrème fraîche ווניל. תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
העברה למכולה. לכסות להקפיא לפחות 6 שעות ועד 3 ימים.
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים מחבת מערבולת, על 16 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת).
מערבבים בשמנת, קרם fraîche, וחמאה (תערובת תהיה בועות במרץ). מערבבים עד שהרוטב הוא חלק. להשליך שעועית וניל. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מעט לפני ההגשה.)
מערבבים קשיו, שמן, ומלח בקערה קטנה.
פרושים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד האגוזים הם זהובים, ערבוב לעתים קרובות, על 12 דקות. מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. חנות אטומה.)
לגרוף גלידה לתוך כלים. רוטב קרמל חם כפית נגמר. גלידות למעלה עם קצפת וקשיו.