גלידת קרמל מלוחה
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת קרמל מלוחה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1579 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 109 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת כבדה, מלח ים קשקשי כמו מלדון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל, ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, ו גלידת קרמל מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כוס סוכר במחבת יבשה 10 אינץ ' כבד מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק לערבב לבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
מוסיפים 1 1/4 כוסות שמנת (תערובת תתזה) ומבשלים, ערבוב, עד שכל הקרמל מומס.
מעבירים לקערה ומערבבים במלח ים ווניל. מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, להביא חלב, נשאר כוס שמנת, ונשאר 1/4 כוס סוכר רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב מדי פעם.
ביצים קלות להקציף בקערה בינונית, ולאחר מכן להוסיף חצי תערובת חלב חם בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
יוצקים בחזרה לתוך סיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מעילים פודינג בחזרה של כף וקווים 77° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, ואז מערבבים בקרמל מקורר.
רפרפת צ ' יל, ערבוב מדי פעם, עד קר מאוד, 3 עד 6 שעות.להקפיא רפרפת במכונת גלידה (זה עדיין יהיה רך למדי), ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא כדי המשרד.