גלידת קרמל מלוחה
גלידת קרמל מלוחה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר חום, מלח פתית, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל, ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, ו גלידת קרמל מלוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
חום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה המחבת (לא להרתיח).
מניחים חלמונים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי חלב חם חלמונים, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת חלמון למחבת.
מערבבים סוכר, שמנת וחמאה בסיר גדול על חום בינוני; מביאים לרתיחה, ערבוב עד שהסוכר נמס. מבשלים 3 דקות בלי לערבב.
הסר מהחום; מערבבים במלח ים. בהדרגה להוסיף תערובת קרמל לתערובת חלמון, ערבוב כל הזמן. להחזיר מחבת לחום נמוך; לבשל עד רשם מדחום 16
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד מקורר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.
מסננים מי קרח מדלי מקפיא; לארוז מחדש עם מלח וקרח. מכסים במגבות מטבח, ולתת לעמוד 1 שעה או עד המשרד. לגרוף על גלידה 1/2 כוס לתוך כל אחד 10 מנות; מפזרים באופן שווה עם מלח פתית.