גלידת רוזמרין-המתמטיקה והמדע
אם יש לך סוכר חום, מלח כשר, רוזמרין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, מאפינס בננה ומתמטיקה עם ילדים, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש ל 350 מעלות F.
מערבבים צנוברים, סוכר חום, דבש, חמאה, ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה. מערבבים לשלב.
מורחים את האגוזים בשכבה אחת על תבנית אפייה מצופה קלף.
אופים במשך 8 דקות. להזיז את האגוזים עם מזלג כדי למנוע מהם להתקבץ.
אופים 2 דקות יותר, להזיז את האגוזים שוב, ואז לבשל 2 או 3 דקות יותר. האגוזים ייראו תוססים.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. להעביר אותם סביב כמה פעמים במהלך תהליך הקירור כדי לשמור אותם מלהידבק זה לזה ככל האפשר. פעם מבושל לשבור כל גושים גדולים עם האצבעות שלך. שים בצד כמה שיותר אגוזים נוגעים ככל האפשר.הפוך את הגלידה: חצי למלא קערה גדולה עם קרח ומים; להפריש.
מערבבים 2 אונקיות חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה. מערבבים עד משולב לחלוטין וחלק; להפריש. בקערה בינונית נפרדת מקציפים את גבינת השמנת, רוזמרין טחון, ו ¼ כפית מלח יחד עד לשלב היטב; להפריש.
מערבבים את החלב הנותר, שמנת, סוכר מגורען וסירופ תירס בסיר 4 ליטר, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה בינוני.
הסר מן החום בהדרגה לערבב בתערובת קורנפלור. לחזור לחום ולאפשר לו לחזור לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
הסר מהחום ולתת מגניב על 2 דקות ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך קערה בינונית עם תערובת גבינת שמנת. תמשיך להקציף עד שזה יהיה מאוד חלק. לאפשר לו להתקרר על 5 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-gallon Ziplock. אטמו את השקית והטביעו אותה בקערת מי הקרח.
יוצקים את התערובת הצוננת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקערה של יצרנית הגלידה. זה לא רק מסיר את רוזמרין טחון, אבל זה משפר את המרקם של הגלידה. בצע את כיוון הייצור על המכונה עד הגלידה חלקה, עבה ושמנת. זה צריך להיות מושך מן הצדדים רק קצת כפי שהוא מתערבב.לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון 1 ליטר, קיפול pralines אגוז אורן לסירוגין כמו שאתה הולך. לאטום עם מכסה אטום. להקפיא את הגלידה עד חברה מאוד, לפחות 4 שעות.כמו זה: כמו טעינה...