גלידת ריפל פטל
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פטל, גלגלית סוכר, ביצים, קרם כפול. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת raspberry ripple, Raspberry ריפל & גלידת שוקולד לבן (לא נטישה), ו קרם קרוש & raspberry ripple Arctic roll.
הוראות
מניחים את הפטל ואת 2 כף של הסוכר במחבת קטנה. מבשלים על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים במשך 5 דקות עד מעובה, ואז לדחוף דרך מסננת לתוך קערה ולהשליך את הזרעים שנותרו במסננת.
מניחים את הביצים, חלמונים ושאר סוכר בקערה.
מקציפים עם מקצף חשמלי כדי לשלב, ואז מניחים מעל מחבת של מים רותחים בעדינות לוודא שהקערה לא ממש נוגעת במים. הכה עם מקציף חשמלי במשך 3-4 דקות עד עבה וחיוור.
הסר מהחום ולהמשיך להכות עד מגניב.
בקערה אחרת, לטאטא את הקרם עד שהוא יוצר פסגות רכות, ואז לקפל בעדינות לתוך תערובת ביצה מגניב עד רק בשילוב.
יוצקים את התערובת לתוך מיכל או צלחת רדודה שניתן להקפיא.
בעדינות לסובב את קולי פטל דרך, לכסות עם סרט נצמד להקפיא לפחות 6 שעות.
מגישים סקופים בקערות עם מנגו פרוס ופטל נוסף, או לגרוף לתוך קונוסים העליון עם סוכריות לילדים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "