גלידת שוקולד
גלידת שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 973 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלמונים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, גלידת שוקולד סיציליאנית עם בורבון ושוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד-שוקולד צ'יפס וסנדוויצ' ים בטעם תות (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים בגסות שוקולד. בסיר כבד 2 ליטר להביא חלב, שמנת, וכמחצית סוכר רק כדי מבשלים, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
הסר מחבת מחום ולהוסיף אבקת קקאו ושוקולד, לטאטא עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים. בקערה עם מערבל חשמלי לנצח חלמונים הנותרים סוכר עד עבה וחיוור.
הוסף תערובת שוקולד חם בזרם איטי, לטאטא, ויוצקים לתוך סיר. לבשל פודינג מעל חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מדחום רושם 170 ° F. (לא נותנים לרתיחה.)
יוצקים פודינג דרך מסננת לתוך קערת מתכת להגדיר קרח ומים קרים וקריר. רפרפת צ ' יל, מכוסה, עד קור.
הקפאת רפרפת במכונת גלידה.
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, 1 עד 3 שעות.