קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע

גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע
קרם קרוש & גלידת ג'ינג'ר גזע הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב מלא, גלגלית סוכר, ג'ינג'ר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה מושלם עבור קיץ. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. פרוסת תאריך עם בננות תה ארל גריי וגלידת ג'ינג'ר גזע, פיצולי קרם קרושים, ו הדרך המיושנת: קרם קרוש ביסקוויטים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את החלב וקרם שמנת לתוך מחבת שאינו מקל. לגרד את הזרעים מתוך תרמיל וניל, להוסיף תרמיל וזרעים לחלב וקרם, ולהביא כמעט לרתיחה. להפריש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הקרם את החלמונים והסוכר יחד בקערה. להביא את החלב ואת הקרם בחזרה לרתיחה, להסיר את תרמיל וניל, ואז לשפוך את התערובת על חלמוני הביצה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים את התערובת בחזרה למחבת המנוקה ומבשלים על חום עדין, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת התעבה ומעטפת קלות את הגב של כף עץ. אל תתנו לתערובת לרתוח או שזה יהיה להתפתל.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים בחזרה לתוך הקערה ולהשאיר להתקרר, ואז לכסות ולהירגע בן לילה. למחרת, נטישה במכונת גלידה, ערבוב זנגביל גזע וסירופ לתערובת ממש לפני הקפאה. אם אין לך מכונת גלידה, אתה יכול לשפוך את התערובת לתוך מיכל רדוד, לכסות ולהקפיא עד המשרד אבל לא רוק קשה, ואז להשתין במעבד מזון עד חלקה. להקפיא מחדש ולחזור על התהליך 2-3 פעמים יותר. לאחסן במקפיא עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.