קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע

גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע
קרם קרוש & גלידת ג'ינג'ר גזע הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב מלא, גלגלית סוכר, ג'ינג'ר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה מושלם עבור קיץ. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. פרוסת תאריך עם בננות תה ארל גריי וגלידת ג'ינג'ר גזע, פיצולי קרם קרושים, ו הדרך המיושנת: קרם קרוש ביסקוויטים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את החלב וקרם שמנת לתוך מחבת שאינו מקל. לגרד את הזרעים מתוך תרמיל וניל, להוסיף תרמיל וזרעים לחלב וקרם, ולהביא כמעט לרתיחה. להפריש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הקרם את החלמונים והסוכר יחד בקערה. להביא את החלב ואת הקרם בחזרה לרתיחה, להסיר את תרמיל וניל, ואז לשפוך את התערובת על חלמוני הביצה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים את התערובת בחזרה למחבת המנוקה ומבשלים על חום עדין, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת התעבה ומעטפת קלות את הגב של כף עץ. אל תתנו לתערובת לרתוח או שזה יהיה להתפתל.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים בחזרה לתוך הקערה ולהשאיר להתקרר, ואז לכסות ולהירגע בן לילה. למחרת, נטישה במכונת גלידה, ערבוב זנגביל גזע וסירופ לתערובת ממש לפני הקפאה. אם אין לך מכונת גלידה, אתה יכול לשפוך את התערובת לתוך מיכל רדוד, לכסות ולהקפיא עד המשרד אבל לא רוק קשה, ואז להשתין במעבד מזון עד חלקה. להקפיא מחדש ולחזור על התהליך 2-3 פעמים יותר. לאחסן במקפיא עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.