קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שעועית אדומה

גלידת שעועית אדומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שעועית אדומה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 514 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
שים בצד 1/4 כוס חלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב את שאר החלב עם שמנת כבדה ו 1/3 כוס הסוכר בסיר כבד, בינוני גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בואו תערובת החלב לקבל חם מאוד אבל לא ממש צרוב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
בינתיים, לשלב את הנותרים 1/3 כוס סוכר, המלח, ואת החלמונים בקערה חסינת חום, לטאטא עד החלמונים להתעבות מעט ולקבל בהיר יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף את עמילן התירס לחלב ששמרת בצד בקערה הקטנה, מרסק אותו עם קצות האצבעות שלך כדי לעשות משחה חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כאשר תערובת חלב ושמנת הוא כמעט רותח, לטאטא את תרחיף קורנפלור, אשר צריך לעבות את החלב כמעט מיד. הפעל את החום עד בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
עם מצקת ביד אחת וקצף ביד השנייה, וכפית עץ ליד התנור, מצקת חלק מתערובת החלב החמה לתוך תערובת החלמון, מטאטא לכל מה שאתה שווה כמו שאתה עושה זאת. לאחר שני חופנים כבר לקחו לתוך תערובת חלמון, לשפוך את תערובת חלמון עכשיו מחוסמת לתוך הסיר של חלב חם, לטאטא את כל העניין קשה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מצקתמצקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
עכשיו לעמוד שם ומערבבים כל הזמן, צופה בזהירות, עד הביצים עוד לעבות את החלב, אם כי רק מעט, 3 עד 4 דקות. כי אנחנו עושים את זה על חום ישיר ולא יותר זמן רב דוד כפול, מערבבים בזהירות, לסירוגין בין הקצף כדי לשלב הכל ואת כף העץ כדי להיכנס לפינות, שם הביצים היו אחרת נוטים לבשל ראשון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
ברגע שהפודינג התעבה, תעביר אותו מהסיר לקערה נקייה חסינת חום ותקציף באנקו ובוניל, אם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר (אם אתה רוצה להאיץ את זה, להגדיר את הקערה בכיור מלא חלקית עם מי קרח), ואז לכסות אותו ולקרר אותו בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
למחרת, להעביר את פודינג לתוך מכונת הגלידה שלך ולתת ' אה לקרוע על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה נעשית, להסיר את dasher, להילחם על מי מקבל ללקק אותו, להיות נחמד ולשתף, ולהעביר את הגלידה המוגמרת במיכל אחסון.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
12
מניחים את המיכל במקפיא ולאחסן עד שאתה כמעט מוכן לשרת (כמו כל הגלידות, זה בטעם מלא ביותר כאשר מתרכך מעט).
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
13
מתוך שעועית על ידי שעועית: ספר בישול. מאת קרסנט דרגונווגן. זכויות יוצרים © 2011 by Crescent Dragonwagon. Published by Workman Publishing.