גלידת שעועית אדומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שעועית אדומה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 514 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי.
הוראות
שים בצד 1/4 כוס חלב בקערה קטנה.
שלב את שאר החלב עם שמנת כבדה ו 1/3 כוס הסוכר בסיר כבד, בינוני גדול מעל חום בינוני.
בואו תערובת החלב לקבל חם מאוד אבל לא ממש צרוב.
בינתיים, לשלב את הנותרים 1/3 כוס סוכר, המלח, ואת החלמונים בקערה חסינת חום, לטאטא עד החלמונים להתעבות מעט ולקבל בהיר יותר בצבע.
הוסף את עמילן התירס לחלב ששמרת בצד בקערה הקטנה, מרסק אותו עם קצות האצבעות שלך כדי לעשות משחה חלקה לחלוטין.
כאשר תערובת חלב ושמנת הוא כמעט רותח, לטאטא את תרחיף קורנפלור, אשר צריך לעבות את החלב כמעט מיד. הפעל את החום עד בינוני נמוך.
עם מצקת ביד אחת וקצף ביד השנייה, וכפית עץ ליד התנור, מצקת חלק מתערובת החלב החמה לתוך תערובת החלמון, מטאטא לכל מה שאתה שווה כמו שאתה עושה זאת. לאחר שני חופנים כבר לקחו לתוך תערובת חלמון, לשפוך את תערובת חלמון עכשיו מחוסמת לתוך הסיר של חלב חם, לטאטא את כל העניין קשה.
עכשיו לעמוד שם ומערבבים כל הזמן, צופה בזהירות, עד הביצים עוד לעבות את החלב, אם כי רק מעט, 3 עד 4 דקות. כי אנחנו עושים את זה על חום ישיר ולא יותר זמן רב דוד כפול, מערבבים בזהירות, לסירוגין בין הקצף כדי לשלב הכל ואת כף העץ כדי להיכנס לפינות, שם הביצים היו אחרת נוטים לבשל ראשון.
ברגע שהפודינג התעבה, תעביר אותו מהסיר לקערה נקייה חסינת חום ותקציף באנקו ובוניל, אם משתמשים בו.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר (אם אתה רוצה להאיץ את זה, להגדיר את הקערה בכיור מלא חלקית עם מי קרח), ואז לכסות אותו ולקרר אותו בן לילה.
למחרת, להעביר את פודינג לתוך מכונת הגלידה שלך ולתת ' אה לקרוע על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה נעשית, להסיר את dasher, להילחם על מי מקבל ללקק אותו, להיות נחמד ולשתף, ולהעביר את הגלידה המוגמרת במיכל אחסון.
מניחים את המיכל במקפיא ולאחסן עד שאתה כמעט מוכן לשרת (כמו כל הגלידות, זה בטעם מלא ביותר כאשר מתרכך מעט).
מתוך שעועית על ידי שעועית: ספר בישול. מאת קרסנט דרגונווגן. זכויות יוצרים © 2011 by Crescent Dragonwagon. Published by Workman Publishing.