קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שעועית אדומה

גלידת שעועית אדומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שעועית אדומה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 514 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
שים בצד 1/4 כוס חלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את שאר החלב עם שמנת כבדה ו 1/3 כוס הסוכר בסיר כבד, בינוני גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בואו תערובת החלב לקבל חם מאוד אבל לא ממש צרוב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
בינתיים, לשלב את הנותרים 1/3 כוס סוכר, המלח, ואת החלמונים בקערה חסינת חום, לטאטא עד החלמונים להתעבות מעט ולקבל בהיר יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף את עמילן התירס לחלב ששמרת בצד בקערה הקטנה, מרסק אותו עם קצות האצבעות שלך כדי לעשות משחה חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כאשר תערובת חלב ושמנת הוא כמעט רותח, לטאטא את תרחיף קורנפלור, אשר צריך לעבות את החלב כמעט מיד. הפעל את החום עד בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
עם מצקת ביד אחת וקצף ביד השנייה, וכפית עץ ליד התנור, מצקת חלק מתערובת החלב החמה לתוך תערובת החלמון, מטאטא לכל מה שאתה שווה כמו שאתה עושה זאת. לאחר שני חופנים כבר לקחו לתוך תערובת חלמון, לשפוך את תערובת חלמון עכשיו מחוסמת לתוך הסיר של חלב חם, לטאטא את כל העניין קשה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
מצקתמצקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
עכשיו לעמוד שם ומערבבים כל הזמן, צופה בזהירות, עד הביצים עוד לעבות את החלב, אם כי רק מעט, 3 עד 4 דקות. כי אנחנו עושים את זה על חום ישיר ולא יותר זמן רב דוד כפול, מערבבים בזהירות, לסירוגין בין הקצף כדי לשלב הכל ואת כף העץ כדי להיכנס לפינות, שם הביצים היו אחרת נוטים לבשל ראשון.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
ברגע שהפודינג התעבה, תעביר אותו מהסיר לקערה נקייה חסינת חום ותקציף באנקו ובוניל, אם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר (אם אתה רוצה להאיץ את זה, להגדיר את הקערה בכיור מלא חלקית עם מי קרח), ואז לכסות אותו ולקרר אותו בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
למחרת, להעביר את פודינג לתוך מכונת הגלידה שלך ולתת ' אה לקרוע על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה נעשית, להסיר את dasher, להילחם על מי מקבל ללקק אותו, להיות נחמד ולשתף, ולהעביר את הגלידה המוגמרת במיכל אחסון.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
12
מניחים את המיכל במקפיא ולאחסן עד שאתה כמעט מוכן לשרת (כמו כל הגלידות, זה בטעם מלא ביותר כאשר מתרכך מעט).
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
13
מתוך שעועית על ידי שעועית: ספר בישול. מאת קרסנט דרגונווגן. זכויות יוצרים © 2011 by Crescent Dragonwagon. Published by Workman Publishing.