קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שעועית אדומה

גלידת שעועית אדומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שעועית אדומה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 514 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם תמצית vanillan, חלמונים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
שים בצד 1/4 כוס חלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שלב את שאר החלב עם שמנת כבדה ו 1/3 כוס הסוכר בסיר כבד, בינוני גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בואו תערובת החלב לקבל חם מאוד אבל לא ממש צרוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
בינתיים, לשלב את הנותרים 1/3 כוס סוכר, המלח, ואת החלמונים בקערה חסינת חום, לטאטא עד החלמונים להתעבות מעט ולקבל בהיר יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הוסף את עמילן התירס לחלב ששמרת בצד בקערה הקטנה, מרסק אותו עם קצות האצבעות שלך כדי לעשות משחה חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
כאשר תערובת חלב ושמנת הוא כמעט רותח, לטאטא את תרחיף קורנפלור, אשר צריך לעבות את החלב כמעט מיד. הפעל את החום עד בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
עם מצקת ביד אחת וקצף ביד השנייה, וכפית עץ ליד התנור, מצקת חלק מתערובת החלב החמה לתוך תערובת החלמון, מטאטא לכל מה שאתה שווה כמו שאתה עושה זאת. לאחר שני חופנים כבר לקחו לתוך תערובת חלמון, לשפוך את תערובת חלמון עכשיו מחוסמת לתוך הסיר של חלב חם, לטאטא את כל העניין קשה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מצקתמצקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
עכשיו לעמוד שם ומערבבים כל הזמן, צופה בזהירות, עד הביצים עוד לעבות את החלב, אם כי רק מעט, 3 עד 4 דקות. כי אנחנו עושים את זה על חום ישיר ולא יותר זמן רב דוד כפול, מערבבים בזהירות, לסירוגין בין הקצף כדי לשלב הכל ואת כף העץ כדי להיכנס לפינות, שם הביצים היו אחרת נוטים לבשל ראשון.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
ברגע שהפודינג התעבה, תעביר אותו מהסיר לקערה נקייה חסינת חום ותקציף באנקו ובוניל, אם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר (אם אתה רוצה להאיץ את זה, להגדיר את הקערה בכיור מלא חלקית עם מי קרח), ואז לכסות אותו ולקרר אותו בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
למחרת, להעביר את פודינג לתוך מכונת הגלידה שלך ולתת ' אה לקרוע על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה נעשית, להסיר את dasher, להילחם על מי מקבל ללקק אותו, להיות נחמד ולשתף, ולהעביר את הגלידה המוגמרת במיכל אחסון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
12
מניחים את המיכל במקפיא ולאחסן עד שאתה כמעט מוכן לשרת (כמו כל הגלידות, זה בטעם מלא ביותר כאשר מתרכך מעט).
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
13
מתוך שעועית על ידי שעועית: ספר בישול. מאת קרסנט דרגונווגן. זכויות יוצרים © 2011 by Crescent Dragonwagon. Published by Workman Publishing.