קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף

גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שרי שזיפים עם רוטב סוכר שרוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 661 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שזיפים מיובשים, שרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גלידת סוכר שרופה עם פצפוצי שוקולד, רוטב שרי-Asiago שמנת, ו גלידה עם רוטב שרי מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר לשלב את שזיפים מיובשים ו 1 כוס מים, להביא את המים לרתיחה, ומבשלים את השזיפים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את השרי, מבשלים את התערובת במשך 1 דקה, ולתת לו להתקרר. במעבד מזון פירה תערובת גס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
בקערה להקציף יחד 2/3 כוס הסוכר, עמילן התירס, הביצה כולה, והחלמונים ולהוסיף את החלב, צרוב, בזרם, לטאטא. בסיר כבד להביא את התערובת לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא, ומרתיחים אותו, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערת מתכת להגדיר בקערה גדולה של קרח ומים קרים ולהוסיף את תערובת שזיפים ואת הקרם. מערבבים את תערובת פודינג עד שהוא קר להקפיא אותו במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן. קו מחבת כיכר מתכת, 9 על ידי 5 על 3 אינץ', עם ניילון נצמד, כפית את הגלידה לתוכו, להקפיא את הגלידה, החלק העליון מוחלק ואת פני השטח מכוסה בניילון נצמד, לפחות 8 שעות או לילה. הגלידה עשויה להתבצע 1 שבוע מראש.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
במחבת יבשה גדולה ועמוקה כבדה מבשלים את שארית 1 כוס הסוכר מעל חום נמוך למדי, ללא הפרעה, עד שהוא נמס, מגבירים את החום עד בינוני, ומבשלים את הסוכר, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שהוא הופך לקרמל עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המחבת מהחום, יוצקים 1 כוס מים חמים בזהירות לתוך הצד של המחבת, ומרתיחים את רוטב הסוכר השרוף, ערבוב, עד שהוא מתקתק מופחת על 3/4 כוס. הרוטב עשוי להתבצע 1 שבוע מראש נשמר מכוסה ומקורר. Unmold הגלידה לשרת אותו, פרוס, עם הרוטב, חם או בטמפרטורת החדר, ומפוזר עם השקדים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'