גלידת תה תאילנדי
המתכון תאילנדי Tean גלידה יכול לספק הכמיהה האסייתית שלך בערך 1 שעה. מתאים ל-3 מנות. יש קינוח זה 628 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים, עלי תה תאילנדי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תה קר תאילנדי, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא חצי וחצי לרתיחה. מערבבים בתה תאילנדי, לכבות את החום, ותלול במשך חמש דקות.
בקערה, להקציף חלמונים וסוכר יחד עד חלמונים חיוור בצבע להתעבות. לאט מצקת על תערובת חלב כוס אחת לתוך חלמונים, לטאטא כל הזמן, ואז להעביר חלמונים לסיר, לטאטא היטב לשלב.
הפעל חום נמוך בינוני ו לטאטא לעתים קרובות עד צורות פודינג דק, מתקתק.
מוסיפים מלח לפי הטעם. פודינג צריך בעדינות מעיל בחזרה של כף אצבע סחוב צריך להשאיר קו נקי. אל תבשל פודינג עד עבה.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת וצינה לילה לפני נטישה על פי הוראות היצרן. גלידת צ ' יל במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה, עם רסס של חלב מרוכז על גבי. עדיף לאכול גלידה ביום שהיא נעשית.