גלידת תותים בלסמית
גלידת תותים בלסמית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תותים צלויים-שרבט חלב חמאה, לחמניות תותים בלסמיות צלויות, ו גלידה בלסמית תות צלויה.
הוראות
הזז מדף תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 425° F. קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף. בקערה גדולה לזרוק תותים עם סוכר.
מורחים תותים מסוכרים על תבנית אפייה מוכנה וטפטוף עם חומץ בלסמי.
צולים את פירות יער עד פירות יער מתרככים ומיצים מתחילים לבעבע, על 20-35 דקות.
הסר מהתנור מגניב לחלוטין על המחבת.
לאחר פירות יער מקורר, פירות יער פירה ומיצים שניתנו יחד עם חלב חמאה, שמנת חמוצה, תמצית וניל, ומלח בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
העברת תערובת למכונת גלידה חשמלית וחבצה על פי הוראות היצרן.
להעביר מיכל אטום להקפיא עד המשרד, על 2 שעות. חנות עד שבוע אחד.