מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 246 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם 55 סנט למנה נופל בתקציב שלך, רול דלעת יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ממתקים ' סוכר, קינמון הקרקע, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו רול רול דלעת גבינה, עוגת גבינה דלעת לחמניות טוסט צרפתי עם רוטב טבילת תבליני דלעת # יום ראשון, ו גליל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. משמנים ומקמחים תבנית ג 'לירול בגודל 17 1/2 על 12 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
3
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים, הסוכר המגורר, הדלעת ומיץ הלימון לתערובת אחידה. מנפים יחד את הקמח, הג ' ינג ' ר, המלח, אבקת האפייה והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את החומרים המנופים לתערובת הביצים ומערבבים עד לאיחוד מלא.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מורחים את הבלילה בתבנית הג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מפזרים את הבצק עם הפקאנים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
אופים עד שבודק עוגה המוחדר במרכז יוצא נקי, 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תנו לעוגה להתקרר בתבנית למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
הפוך את העוגה על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
10
מפזרים מעט מסוכר הקונדיטור על מגבת תה גדולה ומעבירים בזהירות את העוגה החמה למגבת, מקפלים את דפנות המגבת מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
מגלגלים את העוגה במגבת ומצננים היטב במקרר כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
12
בעזרת מערבל חשמלי משלבים את הסוכר של הקונדיטורים, גבינת השמנת, החמאה והווניל ומקציפים לתערובת אחידה. בזהירות לפרוש את העוגה מקורר ולהפיץ את התערובת על גבי העוגה. בעדינות מחדש לגלגל את העוגה למעלה לקרר אותו עד שאתה מוכן לחתוך ומגישים. אבק עם סוכר קונדיטורים רגע לפני ההגשה.