גליל דלעת
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 246 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם 55 סנט למנה נופל בתקציב שלך, רול דלעת יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ממתקים ' סוכר, קינמון הקרקע, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו רול רול דלעת גבינה, עוגת גבינה דלעת לחמניות טוסט צרפתי עם רוטב טבילת תבליני דלעת # יום ראשון, ו גליל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. משמנים ומקמחים תבנית ג 'לירול בגודל 17 1/2 על 12 1/2 אינץ'.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים, הסוכר המגורר, הדלעת ומיץ הלימון לתערובת אחידה. מנפים יחד את הקמח, הג ' ינג ' ר, המלח, אבקת האפייה והקינמון.
מוסיפים את החומרים המנופים לתערובת הביצים ומערבבים עד לאיחוד מלא.
מורחים את הבלילה בתבנית הג ' לירול.
מפזרים את הבצק עם הפקאנים הקצוצים.
אופים עד שבודק עוגה המוחדר במרכז יוצא נקי, 14 דקות.
תנו לעוגה להתקרר בתבנית למשך 5 דקות.
מפזרים מעט מסוכר הקונדיטור על מגבת תה גדולה ומעבירים בזהירות את העוגה החמה למגבת, מקפלים את דפנות המגבת מעל העוגה.
מגלגלים את העוגה במגבת ומצננים היטב במקרר כ-45 דקות.
בעזרת מערבל חשמלי משלבים את הסוכר של הקונדיטורים, גבינת השמנת, החמאה והווניל ומקציפים לתערובת אחידה. בזהירות לפרוש את העוגה מקורר ולהפיץ את התערובת על גבי העוגה. בעדינות מחדש לגלגל את העוגה למעלה לקרר אותו עד שאתה מוכן לחתוך ומגישים. אבק עם סוכר קונדיטורים רגע לפני ההגשה.