גלילי בוריטו קלים לבישול איטי
גלילי בוריטו קלים לבישול איטי עשויים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 465 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם סלסה עסיסית, ירכיים עוף, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים, תבשיל כרוב מבושל איטי קל, ו מקפיא לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3-4 ליטר סיר איטי, שעועית שכבה, ירכיים עוף, שום, צ ' ילי, כמון וסלסה.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה 7 עד 8 שעות.
כ -15 דקות לפני ההגשה, מחממים תנור ל -350F. עוטפים טורטיות בנייר כסף; מחממים בתנור כ -15 דקות או עד חם. בינתיים, מניחים את כל המרכיבים ציפוי במנות שירות בודדות.
הסר עוף מ cooker איטי; מקום על צלחת גדולה. עם מזלג או מחית תפוחי אדמה, שעועית מחית מעט לעבות רוטב. עוף לגרוס עם 2 מזלגות; לחזור לבישול איטי ומערבבים עם תערובת שעועית כדי להרטיב.
יש אורחים במקום טורטייה חמה על צלחת הגשה. כפית על תערובת 1/2 כוס עוף על טורטילה; העליון עם תוספות הרצוי. מקפלים צדדים של טורטיה מעל מילוי; מאובטח עם קיסם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.