גלילי גבינת קוטג'
גלילי גבינת קוטג'עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מים חמים, סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גלילי שמרים גבינת קוטג', גלילי קוטג'כפרי (צמחוני), ו סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את המים הרותחים פתיתי תפוחי אדמה; לערבב היטב. מגניב במשך 10 דקות. בינתיים, בקערה, לפזר שמרים במים חמים. הכה בסוכר, מלח, 1 ביצה ושמן עד מעורבב. מערבבים גבינת קוטג ' לתוך תפוחי האדמה; מוסיפים לתערובת שמרים ומערבבים היטב. לנצח 3 כוסות קמח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות. מחלקים ל 24 חתיכות; לעצב כל כדור.
מקום 3 ב. מלבד על מצעי אפייה משומנים. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות. מקציפים את הביצה הנותרת; מברישים את הבצק.
מפזרים זרעי שומשום אם תרצה.
אופים ב 350° במשך 16-18 דקות או עד חום זהוב.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט.