גלילי טוויל מפוספסים
לחמניות טוויל מפוספסות אורכות כשעתיים ו-25 דקות מתחילתן ועד סופן. מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון ואובו, מספיק ל-12 מנות . בלחם זה יש 82 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם חלבוני ביצה, חמאה, צבע מאכל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. לחמניות קייל , לחמניות קראקקג'ק ולחמניות תפוחים וחמוציות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית אפייה במשטח סיליקון. (אפשר גם להשתמש בנייר אפייה). מקציפים את החמאה, הסוכר, הווניל והמלח בקערה גדולה בעזרת מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-3 דקות.
מוסיפים את חלבוני הביצה ומקציפים עד להטמעה. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד להטמעה.
מעבירים כף אחת מהבלילה לקערה קטנה ומערבבים פנימה את צבע המאכל האדום.
יוצקים כף אחת מהבלילה הרגילה על משטח הסיליקון; בעזרת מרית אלכסונית מורחים את הבלילה לצורת אליפסה דקה מאוד, בגודל של כ-10 על 15 ס"מ. חוזרים על הפעולה כדי ליצור 3 אליפסים נוספים על המשטח. מטבל קיסם בבלילה האדומה ומשוך אותו באלכסון על פני האליפסות כדי ליצור פסים אדומים דקים.
אופים עד שהעוגיות מתייצבות והשוליים זהובים, כ-7 דקות.
הניחו להתקרר 45 שניות, לאחר מכן שחררו מיד את העוגיות מתבנית האפייה בעזרת מרית אלכסונית וגלגלו כל אחת לאורכה סביב מקל אכילה או ידית של כף עץ דקה ליצירת צינור. משכו את מקל האכילה והעבירו לרשת להתקררות מלאה. (תצטרכו לעבוד במהירות אחרת העוגיות יתקשחו; אם הן מתקשות, החזירו לתנור לזמן קצר כדי להתרכך.)
חזרו על הפעולה עם הבלילה הנותרת, תוך מתן מניחים לתבנית האפייה להתקרר לחלוטין בין מנה למנה.