קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

גלילי טוויל מפוספסים

גלילי טוויל מפוספסים
לחמניות טוויל מפוספסות אורכות כשעתיים ו-25 דקות מתחילתן ועד סופן. מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון ואובו, מספיק ל-12 מנות . בלחם זה יש 82 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה את המתכון הזה ואהב אותו. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם חלבוני ביצה, חמאה, צבע מאכל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. לחמניות קייל , לחמניות קראקקג'ק ולחמניות תפוחים וחמוציות דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית אפייה במשטח סיליקון. (אפשר גם להשתמש בנייר אפייה). מקציפים את החמאה, הסוכר, הווניל והמלח בקערה גדולה בעזרת מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את חלבוני הביצה ומקציפים עד להטמעה. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים כף אחת מהבלילה לקערה קטנה ומערבבים פנימה את צבע המאכל האדום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים כף אחת מהבלילה הרגילה על משטח הסיליקון; בעזרת מרית אלכסונית מורחים את הבלילה לצורת אליפסה דקה מאוד, בגודל של כ-10 על 15 ס"מ. חוזרים על הפעולה כדי ליצור 3 אליפסים נוספים על המשטח. מטבל קיסם בבלילה האדומה ומשוך אותו באלכסון על פני האליפסות כדי ליצור פסים אדומים דקים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
5
אופים עד שהעוגיות מתייצבות והשוליים זהובים, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הניחו להתקרר 45 שניות, לאחר מכן שחררו מיד את העוגיות מתבנית האפייה בעזרת מרית אלכסונית וגלגלו כל אחת לאורכה סביב מקל אכילה או ידית של כף עץ דקה ליצירת צינור. משכו את מקל האכילה והעבירו לרשת להתקררות מלאה. (תצטרכו לעבוד במהירות אחרת העוגיות יתקשחו; אם הן מתקשות, החזירו לתנור לזמן קצר כדי להתרכך.)
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חזרו על הפעולה עם הבלילה הנותרת, תוך מתן מניחים לתבנית האפייה להתקרר לחלוטין בין מנה למנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
צילום מאת אנדרו פרסל